«
  1. Anasayfa
  2. Aşk Hikayeleri
  3. Gerçek Sevginin Peşinde Koşmak

Gerçek Sevginin Peşinde Koşmak

romantik aşk hikayeleri

Gerçek Sevginin Peşinde Koşmak -Romantik Aşk Hikayesi

Bu romantik aşk hikayesi “Gerçek Sevginin Peşinde Koşmak” isimli aşk öyküsü, evlilikteki zorlukları, aldatmanın yıkıcı etkisini ve gerçek aşkın gücünü anlatan dokunaklı bir hikayedir. Bu romantik aşk hikayesi, gerçek sevginin ne olduğunu ve onun peşinde koşmanın hayatımıza nasıl anlam katabileceğini gösterir. Hikayenin akışı, okuyucuların duygularına hitap ederken, aynı zamanda evlilikte sadakatin, sevginin ve vefa duygusunun önemini vurgular. Bu öykü, romantik aşk hikayeleri veya evlilik hikayeleri sevenler için harika bir seçimdir ve aldatma hikayeleri evliliğe zararlı sonuçlarına dair bir uyarı niteliği taşır.


Ali, uzun yıllardır evli olduğu eşi Ayşe’yi sürekli olarak aldatıyordu. Ayşe ise her seferinde onu affediyor ve destek oluyordu. Ali’nin aldatmaları bir türlü bitmiyordu, fakat Ayşe çok sevdiği kocasının sürekli olarak ona geri döneceğini ve bu işleri bırakacağını umut ediyordu.

Bir gün yine Ali, Ayşeyi aldattığı kadından ayrıldıktan sonra eve üzgün ve bitap bir halde döndü, Halinden çok üzgün olduğu, kalbinin kırık olduğu anlaşılıyordu, yemek yemiyor konuşmuyor ve sürekli ağlıyordu.

Ayşe, kocasına sevgi dolu sarılarak ve özenle hazırladığı yemekleri kocasının önüne getirerek en önemliside yaşadıkları hakkında tek kelime etmeden yine kocasına destek olmuş onu bu yıkıntıdan içene düştüğü bunalımdan kurtarmıştı.

Zaman geçiyor Ali, Ayşe’nin desteği ile kendine geliyordu. Fakat iyice kendine geldikten bir süre sonra yine eski huyuna döndü, yeni tanıştığı bir kadınla Ayşe’yi tekrar aldattı. Ali, Ayşenin yaptıklarını hatırlamıyor, sanki o yokmuş gibi hareket ediyor ve daha çok diğer kadınla vakit geçiriyordu.

Ayşe üzüntüden ağlıyor, canı yanıyordu, kocasını okadar çok seviyordu ki kendisini aldattığı için ona çok kızsada umutla bekliyordu. ve kendinden çokonu düşünüyor, yine kadının onu terk edeceğini ve kocasının içine düşeceği karamsar, bitmiş halde geri geleceğini bilerek de ona üzülüyordu.

Neden kocası bu şekilde davranıyordu ki, neyi eksik yada hatalı yapıyordu, güzeldi, ev işleri özellikle mutfakta eli çok lezzetli idi, çalışmıyordu fakat zeki, pratik biriydi, ama kocasının onunla ilgilenmek yerine başka kadınlara gitmesine anlam veremiyordu.

Son birkaç gündür kocası eve gelmez olmuştu, önceden hiç bukadar eve gelmemezlik yapmazdı. Ayşenin bu zaman zarfında düşünecek çok zamanı olmuştu ve artık canına tak etmişti, gidecekti, ama nereye, yetimdi kimsesi yoktu, sonra aklına yalnız yaşıyan, kocasının kuzeni geldi, onu aradı ve durumu anlattıktan sonra bir süre onda kalmak üzere evi ve kocasını terk etti.

Aradan kısa bir süre geçmiştiki, Ali yine üzgün bir şekilde eve geldi. Birlikte olduğu kadın onu terk etmişti. eve geldiğinde son bir haftadır eve gelmediği aklına geldi, hiç bu kadar dışarda kalmazdı, Ayşe ne yapmıştı, bir çok kereler telefon ile aramış ama Ali hiç birine bakmamıştı.

Ali eve girdi ve eşi Ayşeye seslendi, Bu sefer Ayşe evde yoktu, not bırakmadan gitmişti. Ali şaşkındı, içinde olduğu durumamı yoksa karısının evde olmayışına mı üzülmeliydi. o anda hiçbirşey düşünmek istemiyordu hatta bir ara yalnızlık okadar ağır geldiki hayatına son vermek istedi, fakat yapamadı.

Ali, yalnız kaldığı bu sürede kendi iç dünyasına daldı ve yaptığı hataları düşünmeye başladı. Ayşe’nin gerçekten onu ne kadar sevdiğini, her aldatmasını ve sefil şekilde geri geldiğinde onun kendisini nasılda affettiğini düşündü etti. Ayşe şimdi yoktu ve yokluğu gerçektende Ali de büyük bir boşluk yaratmıştı, daha önce hissetmediği duygular hissediyor ve Ayşeyi özlüyordu, sonra anladı ki o aslında Ayşe yi çok seviyordu.

Ani bir kararla içersinde bulunduğu durumdan çıkarak Ayşeyi arama ya ve onu geri getirmeye karar verdi, Ondan özür dileyecek, kendisini af etmesini isteyecek ve Ona artık hakettiği sevgiyi ve saygıyı gösterecekti. Ali  Sordu soruşturdu ve Ayşenin nerede olduğunu Öğrendi….

Ayşe dönmüştü. kocasını seviyor ve onunda kendisini seveceğini umut ediyordu. Ayşe döndüğünde Ali, ona gerçekten sevgi dolu bir şekilde yaklaştı ve onu daha önce hiç yapmadığı sevgi dolu ve aşk ile karşıladı. Ali, Ayşe’ye gerçek sevgiyi bulduğunu ve onu her şeyden çok sevdiğini söyledi. Artık her şey çok farklıydı ve Ali, Ayşe’ye her zaman sadık kalmaya karar vermişti, gerçek aşk, yuvasında eşinde idi ve o bunu geç anlamıştı.

Bu olaydan sonra Ali, Ayşe’ye karşı daha dikkatli ve özenli davrandı. Artık karısını aldatmak yerine, onu mutlu etmek istiyordu. Her fırsatta sevgisini dile getiriyor, onunla vakit geçiriyordu. Ayşe ise Ali’nin değişimine inanmıştı ve yeniden güven duymuştu. İkisi de birbirlerini gerçekten sevdikleri için, ilişkilerini daha da güçlü bir şekilde sürdürdüler ve bu evliliklerini bir bebekle taçlandırdılar.


Bu romantik aşk hikayesi “Gerçek Sevginin Peşinde Koşmak” isimli aşk öyküsü, evlilikteki zorlukları, aldatmanın yıkıcı etkisini ve gerçek aşkın gücünü anlatan dokunaklı hikayemizi okudunuz, Hikayemiz İle ilgili Yorumlarınız Bizi çok mutlu edecektir.

Hikaye Yazarı;  Ümit Durat

Hikayeler Kategori
Kısa Hikayeler
İbretlik Hikayeler
Dini Hikayeler
Aşk Hikayeleri
Başarı Hikayeleri
Gerçek Yaşam Hikayeleri
Sizden Gelen Hikayeler

🔸Yaşam Tadında Kısa Hikayeler (Youtube) .Kanalımızda yayınlanan tüm hikayeleri dinlemek için, Abone olun.
🔸http://bit.ly/2vCvpPt Bildirimlerin gelmesi için “ZİLİ” (🔔) açmayı unutmayın.

 

İlginizi Çekecek Hikayeler

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *